Vapaaehtoiseksi perhekahvilaohjaajaksi

© Päivi Karjalainen

Perhekahvila on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka, jossa vanhemmat voivat tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin aikuisiin ja lapset saavat leikkiseuraa. 

Perhekahvilan ohjaajana toimii vapaaehtoinen tai vapaaehtoisista koostuva perhekahvilatiimi, jotka huolehtivat ovien avaamisesta ja aamupalan tarjoamisesta perhekahvilan kävijöille. Perhekahvilan ohjelma rakentuu perhekahvilan kävijöiden toiveiden ja tarpeiden perusteella. Rennon yhdessäolon, leikkien ja jutustelun lisäksi perhekahvilassa voi järjestää esimerkiksi kirpputorin, lastenvaatekutsut, asiantuntijatietoiskuja eri teemoista, valokuvausta tai vaikkapa vauvahierontahetken.

Voit osallistua perhekahvilatoimintaan myös lyhytaikaisesti olemalla läsnä ja tarjoamalla ylimääräisen sylin ja korvat. Apu tarjoiluissa ja muissa järjestelyissä on aina tervetullutta. Voit myös ohjata laulu-, loru ja leikkihetken tai toimia kertaluontoisesti asiantuntijana / keskustelun virittäjänä.

Voit aloittaa perhekahvilan ohjaajana milloin tahansa. MLL perehdyttää sinut ohjaajana toimimiseen sekä toiminnan aikana tarjoaa ohjausta, tukea ja yhteisiä ideointihetkiä muiden perhekahvilaohjaajien kanssa.

Etsimme tällä hetkellä uusia vapaaehtoisia mukaan perhekahvilatiimiin, erityisesti 

  • uuteen vauvakahvilaan
  • uuteen iltaperhekahvilaan
  • Pikku-Tirikan perhekahvilaan, torstaisin klo 9-11


Kysy lisää tai ilmoittaudu vapaaehtoiseksi;

Henna Karhu, p. 0400 875 766, henna.karhu@mll.fi


Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Olen kiinnostunut toimimaan... *