Perhekahvilat

MLL:n Lappeenrannan yhdistyksen perhekahvilassa voit tutustua oman alueesi vanhempiin, löytää lapselle leikkiseuraa ja ihan vain huokaista hetken. Tarjoamme kävijöille kahvin ja pientä välipalaa.

MLL Lappeenrannan yhdistyksen perhekahvilat ovat avoinna 30.6.2022 asti

tiistaisin klo 9-11 Pikku-Tirikassa (17.5. alkaen, os. Armilankatu 33 A)

torstaisin klo 17-18.30 Lappeenrannan ME-talolla
(os. Raastuvankatu 7

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Yhteistyössä MLL:n Kaakkoi-Suomen piiri, ME-talo Lappeenranta & Nicehearts ry.

Mikä perhekahvila?

Perhekahvila on lasten, aikuisten ja perheiden yhteinen kohtaamispaikka, jossa voi tutustua uusiin ystäviin rennon yhdessäolon, jutustelun ja kivojen leikkien lomassa. Perhekahvilaan ovat tervetulleita ihan kaikki, lapset, aikuiset, mummit, vaarit, kummit ja kaverit!

Perhekahvilassa jutellaan, leikitään ja puuhaillaan yhdessä. Perhekahvilan vapaaehtoiset ohjaajat suunnittelevat toimintaa kävijöiden toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Perhekahvilassa voi järjestää esimerkiksi kirpputorin, valokuvausta, askartelua, lastenvaatekutsut tai vaikkapa vauvahierontahetken. Kerro rohkeasti toiveistasi ja ideoistasi perhekahvilan ohjaajalle!

MLL:n Lappeenrannan yhdistys tarjoaa perhekahvilan kävijöille välipalan, pientä purtavaa sekä kahvia ja teetä.

Perustimme Facebookiin oman ryhmän perhekahviloiden kävijöille, tervetuloa mukaan!
Ryhmästä saat tietoa perhekahviloiden ohjelmasta sekä mahdollisista peruuntumisista. Ryhmässä voit myös itse aloittaa keskusteluja ja esittää vaikkapa toiveita perhekahvilan toimintaan liittyen, kysyä neuvoa muilta kävijöiltä tai vinkata esimerkiksi kivoja askartelu- tai tapahtumaideoita.
Klikkaa tästä ja liity ryhmään!

Sinustako vapaaehtoinen perhekahvilaohjaaja?

Perhekahviloiden toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Perhekahvilan ohjaajana toimii vapaaehtoinen tai vapaaehtoisista koostuva perhekahvilatiimi. Haluaisitko Sinä antaa aikaasi ja tulla mukaan vapaaehtoiseksi ohjaajaksi, joko yksin tai yhdessä lapsesi tai ystäväsi kanssa?