Tule vapaaehtoiseksi!

Haluaisitko edistää lappeenrantalaisten lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia tarjoamalla aikaasi vapaaehtoistoimintaan?

Tule mukaan MLL Lappeenrannan yhdistyksen vapaaehtoiseksi!

Mannerheimin Lastensuojeluliiton toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Vapaaehtoiseksi ovat tervetulleita kaikki lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnista kiinnostuneet. Vapaaehtoistyö on antoisaa ja virkistävää puuhaa, joka tekee hyvää niin yhteisölle kuin sinulle itsellesikin! Vapaaehtoisena voit konkreettisesti auttaa ja tukea lapsia ja perheitä, vaikutat yhteiskuntaan positiivisesti, voit oppia uutta ja kehittää itseäsi. Vapaaehtoistyö tutkitusti lisää hyvinvointia monella tavalla ja auttamalla muita voit myös löytää itsellesi samanhenkisiä uusia ystäviä.

Voit toimia vapaaehtoisena silloin kun se sinulle parhaiten sopii, esimerkiksi viikottain perhekahvilan, vertaisryhmän tai kerhon ohjaajana tai voit osallistua toimintaan satunnaisesemmin, esimerkiksi lipaskerääjänä tai hallitusaktiivina. Voit tulla avuksi tapahtumien ideointiin ja järjestelyyn tai voit ilahduttaa perhekahvilan kävijöitä ja pitää hauskan leikkihetken tai vaikkapa musiikkituokion lapsille. Voit myös tarjota omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi eri tilaisuuksiin ja tapahtumiin lasten ja perheiden iloksi ja hyödyksi.

Jos et vielä ole varma siitä millaista vapaaehtoistyötä haluaisit tehdä, ota meihin yhteyttä ja pohditaan yhdessä millainen vapaaehtoistoiminta olisi juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivaa.

Kysy lisää:

Henna Karhu, henna.karhu@mll.fi, p. 0400 875 766Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Olen kiinnostunut toimimaan... *