Auringonkukka -keräys

  • 1.31.5.2022
  • Prisma Lappeenranta

Auringonkukka -keräys kriisin keskeltä Suomeen saapuneiden lasten hyväksi


MLL:n Lappeenrannan yhdistyksen ja MLL:n Kaakkois-Suomen piirin organisoiman keräyksen tarkoituksena on tuottaa iloa Ukrainasta tai muualta kriisin keskeltä alueellemme saapuneelle lapselle lahjoittamalla tälle lahjan (esim. lelu, kirja tai harrasteväline), joka on hänelle tärkeä ja toivottu. 
Auringonkukka -keräys järjestetään 1.-31.5. välisenä aikana Lappeenrannan Prismassa. 

Suomalaisten auttamishalu on suuri, mutta nimettömissä keräyksissä lahjoitus ei välttämättä aina kohtaa tarvitsijaansa. Auringonkukka -keräyksessä perheitä kohtaavat työntekijät Joutsenon vastaanottokeskuksesta, Taipalsaaren sekä Luumäen kunnasta välittävät lasten toiveita MLL:lle. Kun työntekijöiden toimesta lapsen kokema tarve ja toive saadaan selville, voi olla varma, että annettu lahjoitus ilahduttaa saajaansa varmasti.

Keräys tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden auttaa ja tuottaa iloa kriisin keskeltä paenneelle lapselle tai nuorelle. Keräykseen otetaan vastaan lahjoituksia myös myöhemmin alueellemme saapuville pakolaislapsille. Tällöin lapsi saa valita itselleen mieluisan asian lahjoitusten joukosta.

Lisätiedot: henna.karhu@mll.fi tai p. 0400 875 766